Executive Search en Recruitment voor de bouwtoelevering

Bouwmaterialen Recruitment Nederland is een Executive Search en Recruitment organisatie specifiek voor de professionele bouwtoelevering. Wij bemiddelen uitsluitend sales- en marketingfuncties op midden- en hoger managementniveau. Simpelweg omdat dat onze kracht is. 

In onze zoektocht naar de meest ideale kandidaat richten wij ons ook sterk op de kandidaten die niet specifiek op zoek zijn naar een nieuwe baan.
 

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn producenten en de professionele groothandel die actief zijn binnen de bouwtoelevering. Van ruwbouw- tot afbouwproducten. Dit zijn onder andere leveranciers van beton, hout- en plaatmateriaal, zand, grind, kozijnen, tegels, kitten, lijmen, gereedschappen, ijzerwaren en nog veel meer productgroepen.
 

Functies

De sales- en marketingfuncties die wij bemiddelen bevinden zich op midden- en hoger managementniveau. Enkele voorbeelden hiervan zijn functies als salesmanager, key accountmanager, regiodirecteur, commercieel manager, commercieel directeur, marketingmanager en productmanager.
 

Sta je open voor een nieuwe stap in jouw carrière?

Ben jij (latent) zoekend en overweeg je een overstap op het moment dat je een mooie opportunity krijgt aangeboden? Laat het ons dan weten. Graag gaan we met jou het gesprek aan om te horen en te ontdekken wat jouw wensen, ambities en talenten zijn. Je kunt jouw cv sturen door te gaan naar de inschrijfpagina.

Contact

Kantoorgebouw De Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Telefoon: +31 85 500 98 70
Email: info@bouwmaterialen-recruitment.nl



Volg ons

© Copyright 2024 Bouwmaterialen Recruitment Nederland Sitemap Disclaimer
OTYS Recruiting Technology
Bouwmaterialen Recruitment Nederland gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.