Specialisatie

Bouwmaterialen Recruitment Nederland (BRN) heeft de visie en overtuiging dat arbeidsbemiddeling succesvoller wordt naarmate er meer specialisatie is naar een specifieke sector of markt. Wij zijn geen generalisten, maar specialisten. Wij hebben de focus op een niche markt: de bouwmaterialensector.

Met lange ervaring in arbeidsbemiddeling en goede kennis van deze sector, staan onze recruitment consultants voortdurend in contact met ons netwerk aan professionals in de bouwmaterialensector. Door specialisatie hebben wij een enorme zuigkracht op kandidaten die werkzaam zijn in deze sector.

Specialisatie betekent voor klanten vaak dat er sneller kan worden geschakeld, dat de zoektocht naar goede kandidaten eenvoudiger en efficiënter wordt en dat er meer keuze is uit goede kandidaten. Daarnaast zijn onze consultants volwaardige gesprekspartners, zowel richting klanten als kandidaten.
Contact

Kantoorgebouw De Drie Hoefijzers Ceresstraat 13 4811 CA Breda Telefoon: 0031 (0) 76 5206 035 Email: info@bouwmaterialen-recruitment.nl

Volg ons

© Copyright 2021 Bouwmaterialen Recruitment Nederland Sitemap Disclaimer
OTYS Recruiting Technology
Bouwmaterialen Recruitment Nederland gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.