Onze opdrachtgevers binnen de bouwtoelevering

Bouwmaterialen Recruitment Nederland is landelijk werkzaam binnen de professionele bouwtoelevering. Wij hebben al meer dan 10 jaar de expertise in het vervullen van executive search en recruitment opdrachten binnen de bouwtoelevering. In deze sector bemiddelen wij voor heel Nederland salesfuncties op midden- en hoger managementniveau.

In onze zoektocht naar de meest ideale kandidaat richten wij ons ook op de kandidaten die niet specifiek op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deze latent zoekende kandidaten overwegen een overstap op het moment dat zij een mooie opportunity krijgen aangeboden. We gaan dus niet afwachten totdat een kandidaat zich meldt, maar gaan voor u actief op zoek naar de best passende kandidaat.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk binnen de bouwtoelevering hebben wij goede toegang tot deze kandidaten. Een zorgvuldig proces van executive search en/of recruitment gaat voor u de best kandidaat opleveren.

Hieronder staan enkele opdrachtgevers waarvoor wij in de afgelopen jaren succesvol hebben bemiddeld in de zoektocht naar de juiste kandidaat.

Voor uitgebreide informatie klik hier.

Contact

Kantoorgebouw De Drie Hoefijzers
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Telefoon: +31 85 500 98 70
Email: info@bouwmaterialen-recruitment.nl



Volg ons

© Copyright 2024 Bouwmaterialen Recruitment Nederland Sitemap Disclaimer
OTYS Recruiting Technology
Bouwmaterialen Recruitment Nederland gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.