Werving en selectie voor de bouwmaterialensector


Bouwmaterialen Recruitment Nederland werkt landelijk en is gespecialiseerd in de werving en selectie van commerciële talenten voor de professionele bouwmaterialensector / bouwtoelevering. Al meer dan acht jaar zijn wij actief in deze markt en sinds 2015 werken wij onder de naam Bouwmaterialen Recruitment Nederland.

Binnen de bouwmaterialensector / bouwtoelevering zijn wij marktleider op het gebied van werving- en selectie. Wij zijn gevestigd in het prachtige monumentale pand “Kantoorgebouw De Drie Hoefijzers” in Breda.

Onze doelstelling is een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, waarbij een transparante samenwerking en het creëren van een win-win-relatie hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren zijn wij een betrouwbare en professionele partner gebleken op het gebied van arbeidsbemiddeling voor diverse gerenommeerde bouwtoeleveranciers en ketens door heel Nederland.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers binnen de professionele bouwmaterialensector  / bouwtoelevering zijn overwegend producenten en de professionele groothandel.

Wij verzorgen de werving- en selectie voor producenten afkomstig uit het gehele assortiment bouwmaterialen. Van isolatiematerialen tot en met deuren en kozijnen en van gereedschappen, hang- en sluitwerk tot en met hout- en plaatmateriaal.

Eveneens bemiddelen wij voor de groothandel over de hele breedte van het bouwmaterialenassortiment. Van groothandel in ruwbouw- en afbouwmaterialen tot en met de technische groothandel en alles wat daar tussenin zit.


Productgroepen

De kandidaten in ons netwerk hebben allen werkervaring in de bouwmaterialensector. Zij hebben relevante commerciële ervaring met één of meer van de onderstaande productgroepen:

 Ruwbouwmaterialen  Daken / dakconstructies
 Afbouwmaterialen  Electrisch en handgereedschap
 Hang- en sluitwerk  Stukadoorsmaterialen
 Hout- en plaatmateriaal  Vloeren, wanden en plafonds
 Deuren en kozijnen  Mortels en beton
 Isolatiematerialen  Sanitair
 Bevestigingsmaterialen  Electra
 Dakpannen  Glas
 Tegels  Gevelbekleding
 Stenen  Kitten
 Klimmaterialen  Lijmen

 

Functies

De functies waarin Bouwmaterialen Recruitment Nederland bemiddelt zijn hoofdzakelijk commerciële functies. Voor de volgende functies zorgen wij voor de beste kandidaten:

 Accountmanager  Salesmanager
 Vertegenwoordiger  Vestigingsleider
 Hoofd verkoop  Productmanager
 Category manager  Marketingmanager
 Inkoper  Commercieel medewerker
 Projectmanagers  Logistiek manager

 

Vacature categorieën
Contact

Kantoorgebouw De Drie Hoefijzers Ceresstraat 13 4811 CA Breda Telefoon: 0031 (0) 76 5206 035 Email: info@bouwmaterialen-recruitment.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Bouwmaterialen Recruitment Nederland Sitemap Disclaimer
OTYS Recruiting Technology
Bouwmaterialen Recruitment Nederland gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.